preloader
Strand
Strand - av brianc

Utforsking av de Spektakulære Strendene i Alicante, Spania

Drømmer du om en ferie der gylne sandstrender møter krystallklart vann? Se ikke lenger enn den fantastiske kystbyen Alicante i Spania. Med sin pittoreske kystlinje, livlige atmosfære og rike kulturarv har Alicante blitt et populært reisemål for strandelskere og soltilbedere fra hele verden. La oss begi oss ut på en virtuell reise for å oppdage de beste strendene i Alicante som garantert vil gjøre ferien din uforglemmelig.

1. Playa del Postiguet

Beliggenhet: Alicante sentrum

Velkommen til Playa del Postiguet, den ikoniske bystranden som ligger midt i hjertet av Alicante. Med sin gylne sand, rolige vann og utsikt over det historiske Santa Barbara-slottet som ligger på en høyde, tilbyr denne stranden en perfekt blanding av avslapning og spenning. Enten du vil sole deg, ta en rolig svømmetur eller kose deg med vannsport, har Playa del Postiguet noe for enhver smak.

Noche de San Juan - av XaviJM

2. Playa de San Juan

Beliggenhet: Nordlige Alicante

Med en utstrekning på over 7 kilometer langs den nordlige kysten av Alicante, er Playa de San Juan en av de mest populære og største strendene i regionen. Med fin gyllen sand, klart turkist vann og en livlig promenade med restauranter, barer og butikker, er denne stranden ideell for familier, par og enslige reisende. Ikke gå glipp av de fantastiske solnedgangene som maler himmelen i et mylder av farger og skaper en magisk atmosfære.

3. Cala del Plomo

Beliggenhet: Villajoyosa

For de som søker en mer avsidesliggende og fredelig strandopplevelse, er Cala del Plomo i Villajoyosa en skjult perle som venter på å bli oppdaget. Innrammet av bratte klipper og frodig vegetasjon, tilbyr denne lille viken en fredelig oase borte fra folkemengden. Svøm i det krystallklare vannet, sol deg på den myke sanden eller utforsk undervannsverdenen mens du snorkler. Cala del Plomo er et sant paradis for naturelskere og de som søker ensomhet.

4. Playa de la Albufereta

Beliggenhet: Sørøstlige Alicante

Bare en kort avstand fra bysentrum ligger Playa de la Albufereta, en sjarmerende strand som utstråler en avslappet og avslappet atmosfære. Omgitt av palmetrær, med rolige vann perfekte for bading og snorkling, er denne stranden ideell for de som leter etter en fredelig flukt nær den travle byen. Ta en rolig spasertur langs promenaden, nyt en piknik på den sandete stranden eller bare slapp av mens du hører på bølgenes beroligende lyd.

5. Playa de la Granadella

Beliggenhet: Javea

Utforsk utenfor Alicante by til den pittoreske byen Javea og oppdag den sjarmerende Playa de la Granadella. Innrammet av bratte klipper og smaragdvann, er denne rullesteinstranden en favoritt blant lokalbefolkningen og besøkende. Omgitt av furuskoger og med fantastisk utsikt over Middelhavet, er Playa de la Granadella et paradis for naturinteresserte, turgåere og strandgjengere som søker en ekte flukt. Sørg for å utforske de nærliggende turstiene og nyt en forfriskende dukkert i de krystallklare vannene.

Playa de Los Muertos
Carboneras - Parque Natural Cabo de Gata - Níjar
Comarca del Levante Almeriense
Andalucía
Playa de Los Muertos - av PhotoLanda

6. Playa de Levante

Beliggenhet: Benidorm

Hvis du leter etter en livlig og travel strandopplevelse, bør du dra til Playa de Levante i den livlige kystbyen Benidorm. Med sin travle promenade, vannsportsaktiviteter og livlige atmosfære, er denne stranden perfekt for de som søker en morsom dag ved sjøen. Enten du vil prøve jetski, paraseiling eller rett og slett slappe av på en solseng med en forfriskende drink i hånden, har Playa de Levante alt. Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve den spektakulære horisonten i Benidorm når solen går ned over horisonten.

Planlegg Strandenferien din til Alicante

Begi deg ut på et strandeventyr som ingen annen i den fengslende byen Alicante, der solkyssede strender, azurblått vann og livlig kultur venter. Enten du foretrekker de travle bystrendene eller avsidesliggende viker omgitt av natur, tilbyr Alicante et mangfold av strandopplevelser som passer enhver reisendes smak. Begynn planleggingen av ferien til Alicante i dag og nedsenk deg i skjønnheten til den fantastiske kystlinjen og den rike middelhavskulturen. En strandferie i Alicante vil garantert skape varige minner og få deg til å lengte etter å vende tilbake til de sandete strendene gang på gang.

Nyt ferien din i Alicante, der solen, havet og sanden smelter sammen for å skape en virkelig magisk opplevelse. God reise!


Utforsk flere fantastiske destinasjoner og reisetips på nettsiden vår.

Kontakt oss for personlig reiseplanlegging og eksklusive feriepakker.

close menu