preloader
19/02/2012
<p>En dag på Manly Beach.
Stranden - av nigelhowe

Strender i Cartagena, Spania: Hvor sol, sand og hav møtes

Velkommen til Cartagena, en perle på den sørøstlige kysten av Spania som lover en perfekt blanding av rik historie, levende kultur og fantastiske strender. Beliggende i Murcia-regionen, skryter Cartagena av et overflod av vakre sandstrekninger langs Middelhavet, noe som gjør det til et idyllisk reisemål for strandelskere som søker solfylt avslapning. Fra familievennlige strender til avsidesliggende viker, tilbyr Cartagena et mangfold av strandalternativer som imøtekommer enhver reisendes preferanser.

Playa de Cala Cortina

Luntet innenfor en pittoresk bukt, er Playa de Cala Cortina en favoritt blant både lokalbefolkningen og turister for sin rolige atmosfære og krystallklare vann. Den lille størrelsen på denne stranden gir den en intim sjarm, perfekt for de som søker en stille flukt fra byens kjas og mas. Omgitt av bratte klipper og frodig vegetasjon, tilbyr Playa de Cala Cortina en fredelig tilflukt der besøkende kan slappe av og suge opp Middelhavssolen i en rolig setting.

Playa de la Azohía

For de som leter etter en mer livlig strandopplevelse, er Playa de la Azohía det perfekte valget. Denne omfattende strekningen med gyllen sand er ideell for soling, bading og en rekke vannsportsaktiviteter. Med sine grunne farvann og rolige bølger, er Playa de la Azohía et populært sted for familier med barn. Stranden er også kantet med sjarmerende strandbarer og restauranter der besøkende kan kose seg med deilige lokale retter mens de nyter panoramautsikten over havet.

Playa de Calblanque - av Ramón Cutanda

Playa de Calblanque

Natur-elskere vil finne paradis på Playa de Calblanque, en uberørt strand som ligger innenfor Calblanque Natural Park. Denne urørte oasen skryter av uberørte sandstrender, bratte klipper og krystallklart vann, og tilbyr en rolig tilflukt for de som søker en virkelig engasjerende strandopplevelse. Playa de Calblanque er et ideelt sted for fotturer, fugletitting og utforsking av den varierte floraen og faunaen i regionen, noe som gjør det til et must-besøk for miljøbevisste reisende.

Playa de los Nietos

Beliggende i den sjarmerende fiskerlandsbyen Los Nietos, er Playa de los Nietos en populær strand kjent for sin livlige atmosfære og naturskjønnhet. Stranden er prikket med fargerike fiskebåter, tradisjonelle sjømatrestauranter og livlige strandbarer, noe som skaper en livlig atmosfære som fanger essensen av tradisjonell spansk kystliv. Besøkende kan spasere langs promenaden, smake på fersk sjømat, eller rett og slett slappe av på den sandete stranden og se verden gå forbi.

Playa de las Amoladeras

For de som søker en mer avsidesliggende strandopplevelse, tilbyr Playa de las Amoladeras et skjult paradis borte fra folkemengdene. Gjemt mellom bratte klipper og steinete utløp, er denne idylliske stranden en uberørt oase der besøkende kan slappe av i fred og ro. Den uberørte naturskjønnheten til Playa de las Amoladeras gjør den til et ideelt sted for de som ønsker å unnslippe kjas og mas i bylivet og gjenopprette kontakten med naturen i en rolig setting.

Konklusjon

Cartagena, Spania, er et strandelskers paradis, og tilbyr et mangfold av sandstrender som imøtekommer enhver reisendes smak. Enten du er ute etter en avslappende flukt, en familievennlig utflukt eller et eventyr i naturen, har Cartagena en strand som passer dine behov. Så pakke solkremen, håndkleet og følelsen av eventyr, og gjør deg klar til å oppleve skjønnheten og sjarmen til Cartagenas strender på din neste ferie.

close menu