preloader
Folketom strand - av Christine Rondeau

Oppdag de uberørte strendene i Valencia, Spania

Drømmer du om den perfekte strandferiedestinasjonen? Se ikke lenger enn den vakre kysten av Valencia, Spania. Med sine fantastiske Middelhavsstrender, livlige kultur og deilige mat, er Valencia det ultimate feriestedet for strandelskere. La oss dykke ned i de beste strendene du må besøke på turen til Valencia.

Malvarrosa-stranden
Malvarrosa-stranden - av spinfly

Malvarrosa-stranden

Bare en kort kjøretur fra bysentrum ligger Malvarrosa-stranden, en av de mest populære strendene i Valencia. Med sin gyldne sand, klare blå vann og palmebelagte promenade, er Malvarrosa det perfekte stedet å nyte solen og slappe av. Denne travle stranden er det ideelle stedet for bading, soling eller å nyte en deilig sjømatpaella på en av de mange strandrestaurantene.

El Cabanyal-stranden

For en mer avslappet strandopplevelse, dra til El Cabanyal-stranden. Denne sjarmerende stranden ligger i det historiske nabolaget El Cabanyal, kjent for sine fargerike hus og bohemske atmosfære. El Cabanyal-stranden tilbyr en roligere og mer avslappet stemning, noe som gjør den til det perfekte stedet for en avslappende dag ved sjøen. Ikke glem å utforske det nærliggende markedet og smake på noen ferske lokale produkter.

XV Regata S.M. la Reina, utsikt fra La Garrofera-stranden, El Saler, Valencia, juli 2013.
XV Regata SM la Reina - av maymonides

La Garrofera-stranden

Hvis du leter etter en skjult perle utenfor allfarvei, er La Garrofera-stranden stedet å være. Beliggende i Albufera Natural Park, tilbyr denne uberørte stranden fantastisk utsikt over de omkringliggende våtmarkene og sanddynene. Med sin rolige beliggenhet og krystallklare vann er La Garrofera det ideelle tilfluktsstedet for naturelskere og de som søker en fredelig flukt fra byens kjas og mas.

Amanecer en Port Saplaya - av Verner187

Port Saplaya-stranden

For en unik strandopplevelse, besøk Port Saplaya-stranden, også kjent som "Lille Venezia." Denne pittoreske strandbyen kjennetegnes av sine fargerike bygninger ved vannkanten og sjarmerende kanaler, som minner om den ikoniske byen Venezia. Ta en spasertur langs promenaden, bli med på en båttur eller bare slapp av på den sandete stranden og beundre den fantastiske arkitekturen som omgir deg.

Hvis du vil bruke noen av bildene, sørg for å kreditere blogginnlegget mitt om den <a href=Beste luftaktivitetene i Valencia" />
Playa de Pinedo, Valencia, Spania - av dzhingarov

Playa de Pinedo

Unngå folkemengden og dra til Playa de Pinedo, en avsidesliggende strand like sør for Valencia. Denne rolige stranden tilbyr en mer fredelig og intim atmosfære, perfekt for de som ønsker å slappe av i en fredelig omgivelse. Omgitt av sanddyner og furutrær er Playa de Pinedo en skjult oase som venter på å bli oppdaget av eventyrlystne reisende som søker en roligere strandopplevelse.

Praktisk informasjon

Når du planlegger turen til Valencia, sørg for å pakke solkrem, strandhåndklær og badetøy for å få mest mulig ut av strandferien din. Husk å holde deg hydrert, spesielt i de varme sommermånedene, og ikke glem å smake på den lokale maten, inkludert den berømte valencianske paellaen.

Enten du leter etter en livlig strand med vannsport og underholdning eller en rolig bukt for avslapning og ro, har Valencia en strand for enhver type reisende. Så pakk kofferten, bestill turen din og gjør deg klar til å oppleve skjønnheten og sjarmen til Valencias fantastiske strender. Din perfekte strandferie venter i Valencia, Spania! 🏖️🌞

(Ordtelling: 494)

close menu