preloader
Jeg dro med ny venn og medcouchsurfer, Shelley, for å se denne lille byen på stranden rett nord for Sydney. Vintersurfing er ingen stor sak her i Sydney. Jeg tror jeg vil ta en leksjon min
Manly Beach - av Alex Cheek

Oppdag de uberørte strendene i Nerja, Spania

Ligger langs den fantastiske Costa del Sol sør i Spania, venter den sjarmerende byen Nerja på reisende som søker sol, sand og hav. Berømt for sine krystallklare farvann og dramatiske klipper, skryter Nerja av noen av de mest pittoreske strendene i regionen. Enten du er en soltilbeder, vannsportsentusiast eller naturvenn, har dette kystparadiset noe for alle. Bli med oss når vi utforsker de beste strendene i Nerja og avdekker hvorfor dette skjulte juvelen bør være øverst på reiselista di!

Playa de Burriana. Nerja (Málaga) - av raúlbarrero

Burriana Beach

Et paradis for strandgjengere

Bare en kort spasertur fra bysentrum ligger Burriana Beach, Nerjas mest populære og travle strand. Med en bred strekning med gylden sand omgitt av palmer og livlige strandbarer, tilbyr dette livlige reisemålet den perfekte blandingen av avslapning og underholdning. Besøkende kan nyte solen fra Middelhavet, ta en forfriskende dukkert i det azurblå vannet eller delta i ulike vannsportsaktiviteter, inkludert paddleboarding og kajakkpadling. Etter en dag med strandmoro kan turister kose seg med fersk sjømat på en av de mange restaurantene langs promenaden. Ikke gå glipp av de fargerike solnedgangsutsiktene fra denne stranden, som skaper en magisk avslutning på en perfekt dag i Nerja.

Playa de Maro - av Cayetano

Playa de Maro

Et avsidesliggende paradis

For de som lengter etter en mer avsidesliggende og naturlig strandopplevelse, er Playa de Maro en skjult perle som venter på å bli oppdaget. Plassert bare en kort kjøretur fra Nerja, tilbyr denne uberørte viken hvite sandstrender, glitrende turkise farvann og dramatiske klipper innhyllet i frodig vegetasjon. Tilgjengelig bare til fots eller med båt, gir Playa de Maro en rolig flukt fra de travle folkemengdene, noe som gjør det ideelt for en fredelig dag med soling og svømming. Naturinteresserte vil sette pris på det marine livet som trives i de krystallklare farvannene, perfekt for snorkling og dykkingseventyr. Sørg for å pakke en piknik og fordyp deg i den rolige skjønnheten til Playa de Maro.

Playa Carabeo, Nerja, Málaga, Andalucía - av Alejandra Carmona

Carabeo Beach

Et romantisk gjemmested

Gjemt mellom klipper og kritthvite hus, utstråler Carabeo Beach en romantisk og fredelig atmosfære, noe som gjør det til et favorittsted for par og nygifte. Dens lille størrelse og rolige atmosfære inviterer besøkende til å slappe av og nyte solens varme omfavnelse. Det klare vannet er perfekt for en rolig svømmetur eller snorklingstur, og avslører det levende marine økosystemet under. Når solen går ned over horisonten, forvandles stranden til en magisk setting for en romantisk kveldstur, hånd i hånd med din kjære. Escapethe kjas og mas i hverdagen og omfavne roen på Carabeo Beach.

Playa la Caletilla - Pichilemu - av TravelHound.cl

La Caletilla Beach

En skjult oase

Ligger mellom klipper og oversett av den ikoniske Balcon de Europa, er La Caletilla Beach en avsidesliggende oase der reisende kan unnslippe folkemengdene og fordype seg i naturens skjønnhet. Denne lille viken tilbyr småsteinssstrender, rolige farvann og en følelse av ro som er vanskelig å finne andre steder. Ideell for en avslappende dag med soling og svømming, gir La Caletilla Beach en fredelig tilflukt for de som søker en roligere strandopplevelse. Pakk en god bok, en piknik lunsj, og slapp av i roen på denne skjulte perlen i Nerja.

Planlegger ferien din på stranden i Nerja

Enten du søker livlig strandfrontenergi eller avsidesliggende kystro, har Nerja en strand som passer enhver reisendes smak. For å få mest mulig ut av ferien din i dette spanske kystparadiset, bør du vurdere følgende tips:

  • Pakk nødvendigheter: Ikke glem å ta med solkrem, et strandhåndkle, solbriller og en hatt for å beskytte deg mot solens stråler.

  • Utforsk lokal mat: Nyt ferske sjømatretter, tapas og forfriskende sangria på strandrestaurantene i Nerja.

  • Deltak i vannsport: Prøv deg på paddleboarding, kajakkpadling eller snorkling for å oppleve Nerjas krystallklare farvann fra en ny perspektiv.

  • Respekter miljøet: Hjelp til med å bevare Nerjas naturlige skjønnhet ved å kaste søppel på riktig måte og respektere det lokale dyrelivet.

Når du planlegger ferien din på stranden i Nerja, bør du fordype deg i den levende kulturen, den rike historien og den varme gjestfriheten som gjør denne kystbyen til et virkelig enestående reisemål. Enten du søker eventyr, avslapning eller romantikk, tilbyr Nerjas strender en uforglemmelig opplevelse som vil få deg til å lengte etter å komme tilbake år etter år. Bestill turen til Nerja i dag og oppdag magien i Spanias skjulte kystparadis!

close menu