preloader
Strand - av chrisblackburn

Oppdag de fantastiske strendene i Denia, Spania

Hvis du leter etter et perfekt feriemål som kombinerer pustende naturlig skjønnhet, kulturelle attraksjoner og en avslappet atmosfære, trenger du ikke lete lenger enn Denia, Spania. Beliggende på den pittoreske Costa Blanca, er Denia en sjarmerende kystby kjent for sine fantastiske strender, krystallklart vann og livlige lokale kultur. Enten du er en soltilbeder, vannsportsentusiast eller bare en strandelsker, har Denia noe å tilby for alle. I denne artikkelen vil vi utforske noen av de beste strendene som Denia har å tilby, noe som gjør det til et ideelt reisemål for din neste ferie.

Últimas luces en El cabrón
_MG_6156 - av JF Marrero

Las Marinas-stranden

En av de mest populære strendene i Denia, Las Marinas-stranden strekker seg over 15 kilometer langs kysten, og tilbyr en lang strekning med gylden sand og klart blått vann. Denne stranden er perfekt for familier og reisende som leter etter en avslappende dag ved sjøen. Med sine grunne farvann og rolige bølger er Las Marinas-stranden ideell for bading, soling og en avslappende spasertur langs stranden. For de som leter etter litt mer spenning, tilbyr stranden ulike vannsportsaktiviteter som windsurfing, kitesurfing og padlebrett. Det er også flere strandbarer og restauranter der du kan nyte en forfriskende drink eller et deilig måltid mens du nyter den fantastiske utsikten over Middelhavet.

La playa de les Arenetes es una cala rocosa de la zona del área de Les Rotes. También es conocida como “Final de les Rotes”, y ofrece una de las más bellas estampas del Mediterráneo y del Cabo de San
Playa de les Arenetes del área de Les Rotes en Denia - Valencia - av Antonio Marín Segovia

Les Rotes-stranden

For de som søker en mer avsidesliggende og rolig strandopplevelse, er Les Rotes-stranden det perfekte valget. Beliggende på den nordlige siden av Denia, er Les Rotes-stranden kjent for sin robuste kystlinje, krystallklart vann og uberørte naturomgivelser. Stranden er omgitt av frodige furuskoger og steinete viker, noe som skaper en fredelig og idyllisk setting for en dag med avslapning. Les Rotes-stranden er også et populært sted for snorkling og dykking, takket være sitt rike marineliv og undervannsgrotter. Hvis du føler deg eventyrlysten, kan du utforske den nærliggende Montgó naturpark, som tilbyr turstier og fantastisk panoramautsikt over kysten.

Els Molins-stranden

Els Molins-stranden er en annen perle i Denia, med sin fine hvite sand og rolige, grunne farvann. Denne stranden er perfekt for familier med barn, da den gradvise skråningen gjør det trygt og enkelt for barn å bade og leke i sjøen. Els Molins-stranden er også et populært sted for strandvolleyball og strandtennis, med flere baner tilgjengelig for offentlig bruk. Etter en dag med moro i solen, kan du slappe av på en av strandbarene eller chiringuitos, der du kan nyte en forfriskende drink eller en deilig snack mens du ser solnedgangen over Middelhavet.

Punta del Raset-stranden

Beliggende nær hjertet av Denia, er Punta del Raset-stranden en favoritt blant både lokalbefolkningen og turister. Denne stranden tilbyr et bredt spekter av fasiliteter, inkludert solsenger, parasoller og vannsportsutstyr til leie. Stranden er også tilgjengelig for rullestolbrukere, noe som gjør den inkluderende for alle besøkende. Punta del Raset-stranden har fått tildelt Blått Flagg for sine rene farvann og førsteklasses fasiliteter, noe som sikrer en trygg og hyggelig strandopplevelse for alle. Enten du foretrekker å bade, sole deg eller prøve ut vannsportsaktiviteter, har Punta del Raset-stranden noe for alle å glede seg over.


Med sine fantastiske strender, livlige kultur og imøtekommende atmosfære, er Denia et reisemål som ikke bør gås glipp av. Enten du leter etter en avslappende strandferie, en eventyrlig vannsportsopplevelse eller rett og slett et vakkert sted å slappe av og nyte solen, har Denia alt. Planlegg din neste ferie til Denia og oppdag skjønnheten i strendene og sjarmen til den kystnære byen.

close menu