preloader
strand UK
strand - av barnyz

Oppdag de Fantastiske Strendene i Benalmádena, Spania

Hvis du drømmer om en perfekt ferie ved Spanias kyst, trenger du ikke lete lenger enn Benalmádena. Denne vakre byen, som ligger i provinsen Malaga, er en ekte perle for strandelskere og soltilbedere. Med sine gyldne sandstrender, krystallklart vann og livlige atmosfære, tilbyr Benalmádena alt du kan ønske deg for en uforglemmelig ferie ved sjøen.

Strender i Benalmádena

1. Benalmádena Costa

Benalmádena Costa er hovedstrandområdet i byen, som strekker seg langs kysten i flere kilometer. Denne lange, sandstranden er perfekt for soling, bading og å nyte et bredt utvalg av vannsportsaktiviteter. Strandpromenaden som går parallelt med stranden er fylt med restauranter, barer og butikker, noe som gjør det til et flott sted å ta en rolig spasertur og suge inn den livlige atmosfæren i byen.

Newport Beach, grunnlagt i 1906, er en velstående by i Orange County, California, 16 km sør for sentrum av Santa Ana. Befolkningen var 85 186 ved folketellingen i 2010. Byens medianfamilieinntekt
Newport Beach, California - av Ken Lund

2. Santa Ana Beach

Santa Ana Beach er en liten bukt som ligger på den østlige siden av Benalmádena Costa. Denne pittoreske stranden er kjent for sitt rolige vann og fantastisk utsikt over Middelhavet. Det er et populært sted for familier og par som leter etter en fredelig og avslappende atmosfære.

3. Torre Bermeja Beach

Torre Bermeja Beach er en skjult perle i Benalmádena, gjemt mellom klipper og frodig vegetasjon. Denne avsidesliggende stranden er ideell for de som søker ro og et mer avsidesliggende sted å slappe av og nyte den naturlige skjønnheten i omgivelsene.

4. Playa Viborilla

Playa Viborilla er en vakker strand med fin gylden sand og klart blått vann. Omgitt av klipper og frodig vegetasjon, tilbyr denne stranden en fredelig tilflukt fra byens kjas og mas. Det er et flott sted for bading, soling og snorkling i det krystallklare vannet.

5. Playa Malapesquera

Playa Malapesquera er en av de mest populære strendene i Benalmádena, kjent for sin brede sandstrand og utmerkede fasiliteter. Denne familievennlige stranden er utstyrt med dusjer, solsenger og parasoller, noe som gjør det til et komfortabelt og praktisk sted å tilbringe en dag ved sjøen.

Ting å Gjøre i Benalmádena

I tillegg til sine vakre strender, tilbyr Benalmádena et bredt utvalg av aktiviteter og attraksjoner for å underholde deg gjennom hele turen. Her er noen must-see steder og ting å gjøre i Benalmádena:

  • Besøk den fantastiske Benalmádena Pueblo, en sjarmerende hvitkalket landsby med smale gater, sjarmerende butikker og panoramautsikt over kysten.
  • Utforsk den livlige marinaen i Benalmádena, hjem til luksusyachter, førsteklasses restauranter og trendy barer.
  • Ta en taubane til toppen av Mount Calamorro for fantastisk utsikt over kysten og det omkringliggende landskapet.
  • Besøk den ikoniske Castillo de Colomares, et vakkert slottslignende monument dedikert til livet og eventyrene til Christopher Columbus.
  • Oppdag det fascinerende Sea Life Centre, hjem til en rekke marine arter og interaktive utstillinger for besøkende i alle aldre.

Hvordan Planlegge Turen til Benalmádena

Når du planlegger turen til Benalmádena, sørg for å bestille overnattingen på forhånd, spesielt i løpet av de travle sommermånedene. Det er mange hoteller, feriesteder og leiligheter til leie å velge mellom, som imøtekommer alle budsjetter og preferanser.

For å komme til Benalmádena, er den nærmeste flyplassen Malaga-Costa del Sol Airport, som ligger bare en kort kjøretur unna byen. Du kan enkelt leie en bil eller ta en taxi for å nå destinasjonen din.

Enten du leter etter en avslappende strandferie, en kulturell opplevelse eller en morsom familietur, har Benalmádena noe for alle. Med sine fantastiske strender, livlige atmosfære og endeløse attraksjoner, er denne sjarmerende byen det perfekte reisemålet for din neste ferie ved den vakre spanske kysten. Pakk kofferten, ta med solkremen og gjør deg klar for å oppleve magien i Benalmádena!

close menu