preloader
Strand - av heidigoseek

Oppdag de beste strendene i Pontevedra, Spania

Hvis du leter etter et pittoresk kystferiemål i Spania, trenger du ikke lete lenger enn Pontevedra. Denne vakre provinsen i Galicia-regionen er kjent for sine fantastiske strender, sjarmerende kystbyer og deilige sjømat. Enten du er ute etter en avslappende strandferie eller en eventyrfylt tur, har Pontevedra noe for alle. I denne guiden vil vi utforske noen av de beste strendene i Pontevedra som garantert vil gjøre ferien din minneverdig.

Playa de La Lanzada 1 - av J. Amorin

1. Playa de la Lanzada

Beliggende nær byen O Grove, er Playa de la Lanzada en av de mest populære strendene i Pontevedra. Denne lange strekningen med gyllen sand er perfekt for soling, bading og lange turer langs stranden. Stranden tilbyr fantastisk utsikt over Atlanterhavet og den nærliggende Isla de la Toja. De krystallklare vannene og rolige bølgene gjør det til et ideelt sted for familier med barn.

2. Playa de la Barrosa

Beliggende i Ria de Aldán, er Playa de la Barrosa en skjult perle som venter på å bli oppdaget. Denne vakre stranden er omgitt av frodig vegetasjon og tilbyr en fredelig og avsidesliggende setting for strandelskere. De rolige vannene er flotte for bading og snorkling, og den myke sanden er perfekt for å slappe av i solen. Utforsk de nærliggende fiskeværene og prøv fersk sjømat på de lokale restaurantene for en autentisk opplevelse.

3. Playa de Cesantes

Hvis du leter etter en strand med en livlig atmosfære, bør du dra til Playa de Cesantes i byen Redondela. Denne Blue Flag-stranden er populær blant både lokalbefolkningen og turister, takket være de klare vannene og velholdte fasilitetene. Nyt vannsport som windsurfing og kajakkpadling, eller bare slapp av på den sandete stranden og nyt solen. Strandpromenaden er fylt med kafeer og barer hvor du kan få deg en forfriskende drink eller en matbit.

Las aves del puerto de Segur de Calafell .
Caminada fins a Segur (4) - av calafellvalo

4. Playa de Patos

For surfentusiaster er Playa de Patos en must-besøk strand i Pontevedra. Beliggende nær byen Nigrán, er denne stranden kjent for sine utmerkede bølger som tiltrekker surfere fra hele verden. Enten du er nybegynner eller en erfaren surfer, vil du finne det perfekte stedet å fange noen bølger og nyte spenningen med surfing. Etter en dag på stranden, utforsk de nærliggende klippene og fjellformasjonene for en naturskjønn tur.

5. Playa de Madorra

Ligger mellom byene Cangas og Moaña, er Playa de Madorra en rolig strand omgitt av frodig vegetasjon og klipper. De rolige vannene og den milde brisen gjør det til et flott sted for bading, soling og piknik. Ta en rolig spasertur langs strandkanten og beundre de panoramiske utsiktene over Ria de Vigo. Ikke glem å besøke de nærliggende fiskehavnene og prøve noen av regionens beste sjømatretter.

Playa de Roda
Cies-6 - av Plizze

6. Playa de Rodas

Beliggende på Cies-øyene, utenfor kysten av Vigo, blir Playa de Rodas ofte stemt frem som en av de beste strendene i verden. Denne uberørte hvite sandstranden er satt mot en bakgrunn av krystallklart turkisblått vann og frodig vegetasjon, og skaper en postkort-perfekt setting. Slapp av på den myke sanden, svøm i det grunne vannet eller gå opp til fyret for fantastisk utsikt over øya. Husk å bestille ferge på forhånd for å komme til denne fantastiske stranden.

Pontevedra - av Iván PC

Planlegg turen til Pontevedra

Enten du er en strandelsker, naturentusiast eller matelsker, har Pontevedra noe å tilby til enhver type reisende. Fra å slappe av på sandstrendene til å utforske de sjarmerende kystbyene, vil du skape uforglemmelige minner på ferien din i denne skjulte perlen i Spania. Så pakk kofferten, ta med solkremen og gjør deg klar for å oppleve skjønnheten til Pontevedras strender. God tur!


Opplev skjønnheten til Pontevedras strender og planlegg drømmeferien din i dag! #ferie #ferie #strand #kyst #reiseplanlegger #destinasjon

close menu