preloader

Den ultimate strandguiden til Lloret de Mar, Spania

Velkommen til den fantastiske kystbyen Lloret de Mar, som ligger på den pittoreske Costa Brava i Spania. Kjent for sine krystallklare farvann, gylne sandstrender og livlige atmosfære, er denne sjarmerende middelhavsdestinasjonen et paradis for strandelskere og soltilbedere. Enten du vil slappe av på stranden, ta en forfriskende dukkert i havet eller nyte vannsport og aktiviteter, har Lloret de Mar noe for alle. Bli med oss når vi utforsker de beste strendene i Lloret de Mar for den ultimate strandferien.

Lloret-stranden - av john_worsley_uk

Lloret-stranden

Lloret-stranden er hovedstranden i byen og ligger rett foran den travle strandpromenaden. Denne livlige og energiske stranden strekker seg 1,5 kilometer og tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester, inkludert solseng- og parasollutleie, dusjer og strandbarer. De grunne og rolige farvannene gjør den perfekt for bading og vassing, mens den myke gylne sanden er ideell for soling og bygging av sandslott. Med sin nærhet til hoteller, restauranter og butikker, er Lloret-stranden et praktisk og populært valg for besøkende som ønsker å nyte en dag med moro i solen.

Fenals - av wwilliamm

Fenals-stranden

Bare en kort spasertur fra Lloret-stranden, tilbyr Fenals-stranden en mer avslappet og rolig atmosfære. Omgitt av furutrær og frodig vegetasjon, er denne vakre halvmåneformede stranden en skjult perle som venter på å bli oppdaget. De klare turkise farvannene er perfekte for snorkling og svømming, mens den myke hvite sanden er ideell for en rolig spasertur eller en strandpicnic. Ta en pause fra folkemengden og slapp av i den naturlige skjønnheten til Fenals-stranden, hvor du kan nyte solen og den fredelige roen i Middelhavet.

Santa Cristina - av wwilliamm

Santa Cristina-stranden

For en virkelig scenisk og pittoresk strandopplevelse, bør du dra til Santa Cristina-stranden, som ligger bare en kort kjøretur fra sentrum av Lloret de Mar. Gjemt bort i en avsidesliggende bukt omgitt av klipper og furuskoger, er denne fantastiske stranden et postkortperfekt paradis. De rolige og skjermede farvannene er ideelle for bading og snorkling, mens den rolige atmosfæren er perfekt for avslapning og nedstressende. Utforsk den nærliggende Santa Cristina-kapellet og nyt de fantastiske utsiktene over Middelhavet fra denne skjulte perlen på Costa Brava.

Cala Boadella

Unnslipp folkemengden og oppdag den naturlige skjønnheten til Cala Boadella, en uberørt bukt som ligger bare en kort avstand fra Lloret de Mar. Denne urørte stranden er et paradis for naturelskere og ro-søkende, med sine krystallklare farvann og bratte klipper som skaper en fredelig og idyllisk setting. Tilbring dagen med soling på de gylne sandstrendene, svømming i det turkise havet eller utforske de skjulte buktene og grottene langs kysten. Cala Boadella tilbyr en ekte flukt fra byens kjas og mas, og lar besøkende koble seg til naturen og oppleve skjønnheten til Costa Brava.

Platja Canyelles

Hvis du leter etter en familievennlig strand med mange fasiliteter og aktiviteter, er Platja Canyelles det perfekte valget. Beliggende i en pittoresk bukt bare en kort kjøretur fra Lloret de Mar, tilbyr denne sjarmerende stranden et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert solseng- og parasollutleie, vannsportsutstyr og strandrestauranter. De rolige og grunne farvannene er ideelle for barn å bade og leke, mens voksne kan slappe av i solen eller delta i aktiviteter som paddleboarding, kajakkpadling og strandvolleyball. Med sin imøtekommende atmosfære og fantastiske landskap er Platja Canyelles et favorittmål for besøkende i alle aldre.

Planlegging av strandferien din i Lloret de Mar

Når du planlegger strandferien din i Lloret de Mar, bør du sørge for å pakke rikelig med solkrem, et strandhåndkle og din favorittbadetøy. Vurder å leie en solparasoll eller solseng for ekstra komfort under stranddagen din, og ikke glem å ta med en kjølebag med snacks og drikke for å holde deg hydrert og energisk. Enten du foretrekker en livlig og travel strand eller en avsidesliggende og rolig bukt, tilbyr Lloret de Mar et utvalg av alternativer for enhver type strandgjenger.

Få mest mulig ut av strandferien din ved å utforske de ulike strendene i Lloret de Mar og oppleve den naturlige skjønnheten til Costa Brava. Fra soling og svømming til vannsport og strandleker, er det ingen mangel på aktiviteter å nyte i denne livlige kystbyen. Så ta på deg solbrillene, smør deg inn med solkrem og gjør deg klar for et morsomt og uforglemmelig strandeventyr i Lloret de Mar, Spania.

Oppdag de beste strendene i Lloret de Mar og skap varige minner på din neste strandferie!

close menu