preloader
Strand - av diarmuidorg

Den ultimate guiden til strender i Malaga, Spania

Drømmer du om en solfylt ferie omgitt av krystallklart vann og gylne strender? Se ikke lenger enn de vakre strendene i Malaga, Spania. Malaga, som ligger langs Costa del Sol, har noen av de mest pittoreske og varierte strendene i landet. Fra travle bystrender til avsidesliggende viker, er det et sted for enhver strandelsker i denne fortryllende destinasjonen.

I denne omfattende guiden vil vi ta deg med på en reise gjennom de beste strendene i Malaga, og gi deg all informasjonen du trenger for å planlegge din perfekte strandferie. Så ta med deg solkremen, pakk strandbagen din, og gjør deg klar til å oppdage de fantastiske strendene i Malaga.

Playa de la Malagueta, Málaga - av mattk1979

Playa de la Malagueta

Bare en kort spasertur fra den livlige bykjernen i Malaga, er Playa de la Malagueta den perfekte bystranden for de som ønsker en rask flukt fra byens kjas og mas. Denne livlige stranden tilbyr et bredt strekk med gyllen sand, omgitt av palmetrær og travle strandbarer. Enten du vil sole deg, ta en forfriskende dukkert i Middelhavet, eller nyte deilige sjømatretter på en strandrestaurant, har Playa de la Malagueta alt.

Hermigua, La Gomera, Islas Canarias
Soloppgang @ Playa de Caleta II - av Jörg Bergmann

Playa de la Caleta

For en mer fredelig strandopplevelse, dra til Playa de la Caleta. Gjemt bort i en pittoresk vik omgitt av bratte klipper, tilbyr denne sjarmerende stranden en fredelig tilflukt fra folkemengden. Det krystallklare vannet og den myke sanden gjør det til det perfekte stedet for bading og soling. Sørg for å pakke med deg en piknik og tilbring en avslappende dag med å nyte den naturlige skjønnheten til Playa de la Caleta.

Playa de la Misericordia de Málaga, al atardecer un día de Mayo.
100_0096 - av Antonio Ortiz

Playa de la Misericordia

Hvis du leter etter en familievennlig strand med mange fasiliteter, trenger du ikke lete lenger enn Playa de la Misericordia. Denne romslige stranden er utstyrt med dusjer, solsenger og strandbarer, noe som gjør den til et populært valg både for lokalbefolkningen og turister. Det rolige vannet og den gradvise skråningen gjør den ideell for bading, mens den nærliggende strandpromenaden tilbyr et utvalg spisesteder for de som ønsker å fylle på energi etter en dag med moro i solen.

Playa de la Viborilla

For de som søker en mer eksklusiv strandopplevelse, er Playa de la Viborilla en skjult perle som venter på å bli oppdaget. Gjemt mellom klipper og prydet med palmetrær, tilbyr denne avsidesliggende stranden en rolig flukt fra folkemengden. De klare turkise vannene er perfekte for snorkling og bading, mens den myke sanden er ideell for soling. Pakk med deg en god bok, og gjør deg klar til å slappe av i de fredelige omgivelsene til Playa de la Viborilla.

Playa de Burriana - Nerja - av Aníbal

Playa de Burriana

Hvis du er en fan av vannsport, er Playa de Burriana stranden for deg. Beliggende i den livlige byen Nerja, bare en kort kjøretur fra Malaga, er denne travle stranden et knutepunkt for vannsportentusiaster. Enten du vil prøve deg på paddleboarding, kajakkpadling eller windsurfing, vil du finne mange utleiesjapper og instruktører klare til å hjelpe deg å få mest mulig ut av strandopplevelsen din. Etter en dag med eventyr på vannet, kan du slappe av på en av strandrestaurantene og nyte deilige lokale retter.

2010_06_010. Playa de Maro - av Por los caminos de Málaga

Playa de Maro

For en virkelig uberørt strandopplevelse, ta turen til Playa de Maro. Gjemt bort i en naturpark nær byen Maro, er denne uberørte stranden selve paradis. Omgitt av høye klipper og frodig vegetasjon, vil de turkise vannene og den myke sanden på Playa de Maro få deg til å føle at du har trådt inn i et postkort. Ta en rolig svømmetur, utforsk undervannsverdenen mens du snorkler, eller bare slapp av og nyt den rolige skjønnheten til denne urørte stranden.

Praktisk informasjon

  • Komme seg dit: Malaga er godt koblet til store byer i Spania og Europa via en internasjonal flyplass og høyhastighetstogtjenester. Når du er i Malaga, kan du enkelt nå strendene med offentlig transport, taxi eller leiebil.

  • Beste tidspunkt å besøke: Sommermånedene juni til august er de mest populære tidspunktene å besøke strendene i Malaga, med varme temperaturer og mye sol. Hvis du foretrekker færre folkemengder, bør du vurdere å besøke i skuldersesongene vår eller høst.

  • Overnatting: Malaga tilbyr et bredt utvalg av overnattingsmuligheter, fra luksuriøse strandresorter til sjarmerende boutiquehoteller i bykjernen. Sørg for å bestille overnattingen din på forhånd, spesielt i høysesongene for turister.

  • Aktiviteter: I tillegg til bading og soling, tilbyr strendene i Malaga en rekke aktiviteter som vannsport, fotturer og utforsking av nærliggende byer og kulturelle attraksjoner.

Enten du søker en livlig bystrandopplevelse eller en avsidesliggende tilflukt i naturen, har strendene i Malaga noe for enhver smak. Så pakke bagasjen din, planlegg turen din, og gjør deg klar til å legge ut på et strandeventyr du aldri vil glemme i denne fengslende destinasjonen langs Costa del Sol.

close menu