preloader
Bilbao
Bilbao - av Mr.Littlewall

Den ultimate guiden til strendene i Bilbao, Spania

Drømmer du om en ferie fylt med sol, sand og sjø? Da trenger du ikke lete lenger enn Bilbao, Spania! Beliggende langs den fantastiske kysten av Biscayabukten, tilbyr Bilbao et mangfold av strender som passer enhver reisendes smak. Enten du søker en avslappende dag ved vannet eller en eventyrlig surfetur, har Bilbao alt. Les videre for å oppdage de beste strendene i Bilbao for din neste ferie.

Azkorri el 1 de Enero - av artberri

1. Playa de Azkorri

Bare en kort kjøretur fra bysentrum ligger Playa de Azkorri, et populært valg både for lokalbefolkningen og turister. Med sine gyldne sandstrender og krystallklart vann, tilbyr denne stranden den perfekte settingen for en avslappende dag i solen. De omkringliggende klippene gir en dramatisk bakgrunn, noe som gjør det til et pittoresk sted for bading, soling eller rett og slett å nyte de fantastiske omgivelsene.

2. Playa de Arrietara

For de som søker en mer aktiv strandopplevelse, er Playa de Arrietara stedet å være. Denne stranden er kjent for sine sterke bølger, noe som gjør den til et favorittsted for surfere på alle ferdighetsnivåer. Enten du er en erfaren proff eller en nybegynner som ønsker å fange din første bølge, tilbyr Playa de Arrietara de perfekte forholdene for et spennende surfeeventyr.

<a href=www.twin-loc.fr

La côte basque ou Euskal Kostaldea en basque désigne le littoral compris entre l'embouchure de l'Adour à Anglet (Franc" />

https://www.twin-loc.fr 3 bâteaux dans le port de Fontarabie Espagne - 3 boats in Fontarabie harbor Spain - Pays Basque Euskadi - Picture image photo photography www.supercar-roadtrip.es - av www.twin-loc.fr

3. Playa de Plentzia

Hvis du leter etter en familievennlig strand med alle fasiliteter, trenger du ikke lete lenger enn Playa de Plentzia. Denne Blue Flag-stranden skryter av myk sand, rolige farvann og et utvalg av fasiliteter, inkludert dusjer, toaletter og strandbarer. Enten du bygger sandslott med barna eller nyter en piknik ved sjøen, er Playa de Plentzia det ideelle stedet for en dag med moro i solen.

4. Playa de Barinatxe

For en mer avsidesliggende strandopplevelse, bør du dra til Playa de Barinatxe. Også kjent som "The Wild Beach", er denne uberørte kyststrekningen en skjult perle for naturelskere og eventyrlystne. Omgitt av bratte klipper og frodig vegetasjon, tilbyr Playa de Barinatxe en rolig flukt fra bylivets kjas og mas. Ta en rolig spasertur langs strandkanten eller utforsk de steinete vikene for en unik strandopplevelse.

Puesta de Sol en Sopelana.
<p>Shutter speed: 1/640 sec
Aperture: 5,6
Exposure mode: Av
Flash: Off
Metering mode: Multi-segment
ISO: 400
Focal length: 200mm
Puesta de Sol en Sopelana - av joxelitor

5. Playa de Sopelana

Bare en kort kjøretur fra Bilbao ligger Playa de Sopelana, et must-besøk for strandentusiaster. Denne lange sandstranden er populær blant både lokalbefolkningen og turister for sine utmerkede surfeforhold og livlige atmosfære. Enten du vil fange noen bølger eller rett og slett sole deg, har Playa de Sopelana noe for alle. Etter en dag på stranden, bør du utforske den sjarmerende byen Sopelana, med sine koselige kafeer, butikker og kulturelle attraksjoner.

6. Playa de Gorliz

Beliggende i den pittoreske byen Gorliz, er Playa de Gorliz en favoritt blant familier og soltilbedere. Denne store stranden tilbyr myk hvit sand, klart blått vann og fantastisk utsikt over de omkringliggende klippene. Med sine rolige, grunne farvann er Playa de Gorliz et ideelt sted for bading, snorkling eller rett og slett å slappe av på stranden. Etter en dag på stranden, bør du utforske byen Gorliz og prøve noen av de deilige lokale rettene.

La dune du Pilat, située au cœur du massif forestier des Landes de Gascogne sur le bassin d'Arcachon, est la plus haute dune d’Europe (hauteur actuelle  : 110 m).
Située à l'entrée sud du bassin d'Arc
Dune de Pilat - Dune du Pyla - Bassin d'Arcachon France Sunset Coucher de Soleil Image Picture Photography - av www.twin-loc.fr

7. Playa de La Arena

For en strandopplevelse med et snev av luksus, bør du dra til Playa de La Arena. Dette eksklusive strandferiestedet tilbyr uberørt hvit sand, turkise farvann og et utvalg av førsteklasses fasiliteter, inkludert strandklubber, solsenger og vannsportsfasiliteter. Enten du vil skjemme deg bort med en spadag eller nyte en solnedgangscocktail på stranden, er Playa de La Arena det perfekte stedet å slappe av og unne deg litt luksus.

Konklusjon

Enten du søker en avslappende dag ved vannet eller en eventyrlig surfetur, tilbyr strendene i Bilbao noe for enhver reisende. Fra avsidesliggende viker til travle feriebyer, er Bilbaos kystlinje en skattekiste av naturskjønnhet og utendørsaktiviteter. Så pakke solkremen, ta med deg strandhåndkleet og gjør deg klar for den ultimate strandferien i Bilbao, Spania!

close menu