preloader
En times spasertur langs kysten betydde at vi så én person - en fisker padlet forbi. I Virgin Cove
Øde strand - av Dave Lonsdale

Den ultimate guiden til Benidorms fantastiske strender

Hvis du drømmer om en solfylt ferie ved Middelhavskysten, trenger du ikke lete lenger enn Benidorm, Spania. Dette livlige og travle feriestedet, som ligger midt i Costa Blanca, er kjent for sine vakre strender som tiltrekker millioner av besøkende hvert år. Fra gylne sandstrender til krystallklart vann, tilbyr Benidorm en strand for enhver type reisende. Så ta med deg solkrem, håndkle og solbriller mens vi utforsker de beste strendene i Benidorm for din neste ferie.


Sestri Levante 28-1-2003 S. Anna beach
HPIM2240 - av PEmilio55

1. Levante-stranden

La oss starte vårt strandhopp-eventyr med Levante-stranden, den mest kjente og populære sandstrekningen i Benidorm. Med sin travle promenade, vannsportsaktiviteter og livlige atmosfære er Levante-stranden perfekt for familier og festdeltakere. Slapp av under en fargerik parasoll, ta en forfriskende dukkert i det glitrende vannet, eller gå en tur langs den palmebelinede stranden – Levante-stranden har alt.

2. Poniente-stranden

For en mer avslappet og avslappende strandopplevelse, dra til Poniente-stranden. Denne romslige og rolige stranden tilbyr en fredelig flukt fra byens kjas og mas. Nyt en rolig svømmetur, bygg sandslott med barna, eller bare sug til deg solen mens du beundrer panoramautsikten over Middelhavet. Poniente-stranden er ideell for de som søker en fredelig tilflukt på ferien.

3. Mal Pas-stranden

Gjemt mellom de travle Levante- og Poniente-strendene ligger den skjulte perlen Mal Pas-stranden. Denne sjarmerende viken har rolige farvann, steile klipper og en rolig atmosfære – noe som gjør den til et favorittsted for par og naturinteresserte. Ta en romantisk solnedgangstur, snorkle i det krystallklare vannet, eller bare slapp av i dette avsidesliggende paradiset borte fra folkemengdene.

4. Cala Tio Ximo-stranden

For de eventyrlystne sjelene som søker en mer robust og avsidesliggende strandopplevelse, er Cala Tio Ximo-stranden det perfekte reisemålet. Gjemt blant dramatiske klipper og frodig vegetasjon, tilbyr denne lille rullesteinstranden en unik og uberørt setting for naturelskere. Utforsk den steinete strandlinjen, hopp fra klippene eller snorkle i det uberørte vannet – Cala Tio Ximo-stranden er en skjult perle som venter på å bli oppdaget.

5. Almadrava-stranden

Hvis du er en fan av vannsport og friluftsaktiviteter, trenger du ikke lete lenger enn Almadrava-stranden. Dette idylliske stedet er en oase for windsurfere, padlere og kajakkpadlere som ønsker å nyte Middelhavet til det fulle. Kjenn spenningen av vinden i håret mens du rir på bølgene, eller bare slapp av på den sandete stranden og se handlingen utfolde seg – Almadrava-stranden tilbyr endeløs moro i solen.


Enten du leter etter en livlig strand med masse fasiliteter eller en avsidesliggende vik for å komme unna folkemengdene, har Benidorm en strand for enhver type reisende. Så pakke kofferten, bestill flybilletten og gjør deg klar for en uforglemmelig ferie på de fantastiske strendene i Benidorm, Spania. Med sin året-rundt solskinn, varme Middelhavsvann og endeløse kystsjarm, er Benidorm den ultimate stranddestinasjonen for din neste ferie.

close menu